© 2019 Wavesofvitamins

  • White Instagram Icon

Jag hittade till yogan som 20åring av en tillfällighet, då jag bodde i hektiska London. Jag insåg snabbt hur jag, sakta men säkert, lyckades stilla mitt då ganska stressade och osäkra sinne. Jag lärde mig att hitta verktyg för att skapa medvetenhet om mina tankar och känslor, vilket började lära mig hur jag mår bra av att spendera mitt liv. Jag insåg också snabbt hur bra min kropp kändes av att både öppna upp och grunda genom flöden och asanas.

 

Yogan har idag blivit en stor del av min vardag och livsstil, och lär mig fortfarande nya saker om mig själv. Allting är föränderligt - och yogan är en ständig praktik.

Yogan för mig handlar om att skapa medvetenhet om både min kropp, mina tankar och mina känslor. Yogamattan är en plats där jag unnar mig tiden att andas närvarande och landa i mig själv just i stunden, vilket lär mig att applicera närvarandet på andra situationer under mitt vardagliga liv.

Mitt fokus som yogalärare är att genom fulla andetag, öppnande flöden och grundande positioner, även skapa någonting mycket djupare än det fysiska. Jag vill förmedla medvetenheten om
kropp, känslor och tankar - hur vi kan öva på att hitta medvetenheten på yogamattan, för att ta med oss den till övriga situationer i livet. 

Utbildning:

Zuna Yoga - Hatha/Vinyasa

200h Yoga Alliance
Teacher Training i Canggu, Bali.
Tidigare events:

- Hallifornia 2019

Varberg, Sverige
 

- Heldagsretreat
Lustfyllt, Jönköping, Sverige

- Träningsresa tillsammans med
Sankt Jörgen Spa 2019

Losinj, Kroatien

 


Schema

Onsdag
Yin Yoga: 7.00-8.00

Torsdag
Slow morning flow: 7.00-8.00
- The Gremlin Society, Göteborg

​Söndag
Aqua Mind: 9.30-10.00
Vinyasa: 10.10-11.10
- Sankt Jörgen Spa, Göteborg

Waves of vitamins
Göteborg 2019